Rekkehus
7 flotte familieboliger med utleiedel

I et av våre store og romslige rekkehus, får du alt du forventer av en moderne bolig i dag. Egen utleiedel som også kan integreres til resten av boligen gir større rom for muligheter.

Rekkehus

7 flotte familieboliger med utleiedel

I en av våre store og romslige rekkehus, får du alt du forventer av en moderne bolig i dag. Egen utleiedel som også kan integreres til resten av boligen gir større rom for muligheter.

Se boligvelger og priser
Last ned prospekt

Med rom for en ny hverdag

Med gode og romslige løsninger vil du få en ny og behagelig hverdag på Vistehøyden. Store rom, masse naturlig lys og gode oppholdsrom inne og ute, gjør disse boligene attraktive og praktiske. Her får du hele fire uteplasser, tre mot sør og én mot nord, hvor du i tillegg til hagen får terrasse ut fra begge stuene og kjøkkenet. Boligene får gjennomgående 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulvene og fliser på badene. Drømmekjøkkenet leverer lekre og moderne kjøkken med gode løsninger og tilvalgsmuligheter. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin er inkludert, se egen oversikt for detaljer.

Utenfor har du carport med inngang til utleiedel og utgang til hage. Det foreligger godkjenning for hagebod på inntil 10 m2. Denne må bygges innen 3 år etter byggetillatelse. Se tilvalgslisten for nærmere informasjon. Med nærheten til gode turområder, sentrum og alt du trenger i hverdagen skal det meste være på plass. Meld din interesse eller ta kontakt med megler for mer informasjon om boligene.