Området
Alt du trenger like i nærheten

Prosjektet Vistehøyden finner du i Vistnesveien, en vei som strekker seg fra Vistnes til Randaberg sentrum. Du får dermed tilgang til det landlige og behagelige kystlivet på den ene siden og det urbane, koselige sentrumslivet på den andre siden. Sykkelturen til Vistnes er unnagjort på noen minutter, og gåturen inn til sentrum er over før du har rukket å synge ferdig favorittsangen din.

Randaberg har alt du trenger kledd i en vakker kombinasjon av kystlandskap, landbruk, boligbebyggelse og et attraktivt sentrum. Et sterkt fokus på kultur, sport og fritid, gode skoler og velferdstilbud og god tilgang på kollektivtransport skaper gode rammer for innbyggerne. Landskapet er forholdsvis flatt, noe som gjør det veldig egnet for bruk av sykkel. Som nabokommune til Stavanger, har du også nærhet til storbyen med alle dens tilbud. Med ny E39 forbindelse mot Stavanger og Forus, blir det enda enklere å komme seg rundt, enten det er til arbeidsplassen, eller til andre gjøremål.

Kjekke aktiviteter og muligheter

Randaberg har flere flotte turområder og destinasjoner som Tungenes fyr, Vistnestunet og Vistestranda. På turen kan du finner smakebiter fra historien gjennom kulturminner, som f.eks. gravminnene på Viste, Austre Goa, Leikvoll og Indre Bø.

Eller ta en tur til Randaberg svømmehall, folkebiblioteket eller kanskje det er tid for å lære seg noe nytt på kulturskolen. Med en rekke tilbud gjennom kommunen, idrettslag og frivillige organisasjoner, vil du oppleve at det stor aktivitet blant dine sambygdinger og mange kjekke mennesker å bli kjent med.

 1. Vistehøyden
 2. Coop Mega
 3. Vinmonopolet
 4. Pizzabakeren
 5. Harestad skole
 6. Kiwi
 7. Europris
 8. Rema 1000
 9. Goa skole
 10. Viste barnehage
 11. BoGrønt Hagen
 12. Viste Strandhotell