Leilighetene
Moderne og romslige leiligheter - UTSOLGT!

I én av våre 18 leiligheter får du alt du trenger til en enklere hverdag. Gled deg over at alt er nytt, rent og slik du vil ha det, med dine farger, fliser og tilvalg. Nyt det å være fri fra vedlikehold og arbeid som følger en større og eldre bolig. Disse leilighetene er fra 76-100 m2 BRA, har 2-3 soverom, livsløpsstandard, vest- eller sørvendte balkonger med gode solforhold. Med heis får du enkel tilgang til din leilighet og med carport rett over gårdsplassen har du kort vei til bilen når du skulle trenge den.

Med rom for en enklere hverdag

Med gode og romslige løsninger vil du få en ny og behagelig hverdag på Vistehøyden. Velger du en leilighet på 76 m2 BRA, får du to soverom og en stor vestvendt balkong. Velger du en leilighet på 100 m2, så får du to soverom med mulighet for et tredje og stor sørvendt balkong. Leilighetene har gode rom med masse naturlig lys som gjør disse boligene attraktive og praktiske. Det blir gjennomgående 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulvene og fliser på badet. Drømmekjøkkenet leverer et lekkert og moderne kjøkken med gode løsninger og tilvalgsmuligheter. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin følger med. Se egen liste for info om type og modeller.

Med nærheten til gode turområder, sentrum og alt du trenger i hverdagen skal det meste være på plass. Meld din interesse eller ta kontakt med megler for mer informasjon om boligene.